Geniet van uw keuken
op ieder niveau

Je hebt grote mensen, je hebt kleine mensen en je hebt mensen die gekluisterd zijn aan een rolstoel. Wat je situatie ook is, wanneer je aan de slag gaat in een keuken wil je kunnen werken op een aanrecht dat past bij jouw situatie. MCS Keukens en Sanitair heeft hiervoor de oplossing met de zogenaamde hoog-laag keukens. Deze keukens zijn voorzien van een systeem waarmee het werkblad in hoogte verstelbaar is met een simpele druk op de knop. Zo stelt u het werkblad op precies die hoogte in die past bij uw lengte waardoor u op een ergonomisch verantwoorde wijze uw maaltijden kunt bereiden.

Maar ook als het gaat om de bereikbaarheid van keukenkastjes kunnen kleine mensen en mindervaliden in een rolstoel voor problemen komen te staan. Ze zijn vaak te hoog waardoor de bovenste planken onbereikbaar zijn en niet benut worden. Ook voor deze situatie heeft MCS Keukens en Sanitair een praktische oplossing waarbij met behulp van een diagonaal frame de kastjes 42 cm zakken en 20 cm naar voren komen. Het verticaal frame laat de kastjes (of de inhoud van de kastjes) rechtstandig naar beneden zakken. Daarnaast is het ook mogelijk om een keuken in zijn geheel omhoog of omlaag te doen. 

U ziet het, MCS Keukens en Sanitair heeft voor iedereen een passende oplossing.

DAAROM KIES JE MCS

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag, Je zit dan ook vol met ideeën hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur erin moet komen. Maar hoe weet je of jouw ideeën ook werkelijkheid kunnen worden? Praat eens met één van de keukenexperts van MCS Keuken & Sanitair. Zij weten wat de (technische) mogelijkheden zijn, geven nuttige tips en helpen je kiezen uit het brede assortiment inbouwapparatuur. Een nieuwe keuken begint met een gesprek met een keukenexpert van MCS Keukens & Sanitair. Maak een afspraak via de button hieronder.

ONZE REFERENTIES