Maak uw keuken af
met een persoonlijke touch

Bij MCS Keuken en Sanitair helpen we u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Met behulp van ontwerpsoftware geven we u een duidelijke impressie hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien in uw woning. Met speciale aandacht voor de details waarmee u uw nieuwe keuken nog persoonlijker maakt. Bijvoorbeeld met een hitte- en krasbestendig keramiek aanrechtblad, of een stijlvol granieten of composiet aanrechtblad. Voor een stoere degelijke uitstraling hebben we een massief houten blad.

Wilt u een bijna onbegrensde keuze uit diverse designs dan kiest u voor een kunststofblad. Wat uw wens ook is bij MCS Keukens en Sanitair heeft u een ruimte keus uit alle soorten aanrechtbladen. En vergeet ook niet wat de keuze voor handgrepen doet voor de look van uw keuken. We hebben voor iedere stijl keuken een ruim assortiment handgrepen waarmee u uw keuken de uitstraling geeft die bij uw smaak past.

DAAROM KIES JE MCS

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag, Je zit dan ook vol met ideeën hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur erin moet komen. Maar hoe weet je of jouw ideeën ook werkelijkheid kunnen worden? Praat eens met één van de keukenexperts van MCS Keuken & Sanitair. Zij weten wat de (technische) mogelijkheden zijn, geven nuttige tips en helpen je kiezen uit het brede assortiment inbouwapparatuur. Een nieuwe keuken begint met een gesprek met een keukenexpert van MCS Keukens & Sanitair. Maak een afspraak via de button hieronder.

ONZE REFERENTIES