Laat u inspireren door tevreden
klanten die u voorgingen

We kunnen u natuurlijk vertellen over de vele stijlen en mogelijkheden die MCS Keukens en Sanitair te bieden heeft, maar is het niet veel makkelijker om u te inspireren met voorbeelden van keukens die we hebben mogen realiseren? U treft onderstaand een grote diversiteit aan voorbeelden aan. Wedden dat er een keuken bij zit waar u enthousiast van wordt?

DAAROM KIES JE MCS

Doe hier uw inspiratie op!

Onderrijdbare keukens

Onderrijdbare en zeer praktische keuken

Deze keuken is door ieder gezinslid op de juiste werkhoogte in te stellen en biedt daarnaast volop kastruimte. Zowel het onderrijdbare gedeelte als de bovenkasten zijn uitgevoerd met ons eigen MCS Comfort elektrisch hoog-laag systeem. Dit systeem wordt aangestuurd door motoren van Linak Benelux, marktleider als het gaat om soepel lopende hoog-laag systemen. Het gehele systeem is achter de keuken weggewerkt en daarmee voor het oog onzichtbaar.

Royale mat witte keuken

Deze royale mat witte keuken van Rotpunkt Küchen staat bij één van onze klanten in Assen. De keuken is gedeeltelijk voorzien van een elektrisch hoog-laagsysteem. Een bedieningslip onder het werkblad geeft de mogelijkheid om dit gedeelte van het werkblad met onderkast in gewenste hoogte te verstellen.

Warm getinte keukens

Ontwerp van de keuken speciaal afgestemd op de warme aardetinten

Deze prachtige keuken is ontworpen met natuurlijke materialen die perfect aansluiten bij de rest van het interieur van deze woning. Vanzelfsprekend is de keuken uitgevoerd met de laatste trends op keukenapparatuur-gebied: o.a. greeploze kasten en high-tech apparatuur (besturing ook mogelijk met een app)

Luxe grijploze keukens

Een écht unieke keuken

Dat donkergrijs – net als wit – een goede basiskleur voor een eetkamer kan zijn, laat deze Rotpunkt keuken voor een klant uit Almelo zien. De kleur is doorgevoerd in de fronten, de plinten en de greeplijsten van de keuken.  Het levendige natuurstenenlook Sima Core aanrechtblad met aansluitende achterwand is van fabrikant Topline. Deze geven de keuken een warme, natuurlijke en unieke touch.

Strak en minimalistisch design

Strak en minimalistisch, zo kunnen we deze keuken gerust omschrijven. Dat wil zeggen; we kunnen de keuken zo omschrijven voor de looks. Als het gaat om het gemak van de allernieuwste keukenapparatuur, dan is de keuken allerminst minimalistisch. 

trend keukens

klassieke keukens

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag, Je zit dan ook vol met ideeën hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur erin moet komen. Maar hoe weet je of jouw ideeën ook werkelijkheid kunnen worden? Praat eens met één van de keukenexperts van MCS Keuken & Sanitair. Zij weten wat de (technische) mogelijkheden zijn, geven nuttige tips en helpen je kiezen uit het brede assortiment inbouwapparatuur. Een nieuwe keuken begint met een gesprek met een keukenexpert van MCS Keukens & Sanitair. Maak een afspraak via de button hieronder.