Mooi Samen Lijn van Pelgrim nu ook in antraciet

Tegenwoordig worden steeds meer elementen in het interieur uitgevoerd in antracietkleurige details. Van stalen deuren in de woonkamer, tot geverfde kozijnen, vloertegels en woonaccessoires. Het is als basiskleur perfect toepasbaar in je interieur én keuken.


Pelgrim speelt daar slim op in met de introductie van keukenapparatuur in antraciet,
binnen de Mooi Samen lijn. Deze serie is met oog voor detail ontworpen en combineert perfect met elke kleur keuken en interieurstijl.

Antraciet, met oog voor detail

De apparaten van de antraciet lijn zijn uniek binnen de Mooi Samen lijn. De kleur (RAL 7016) geeft je keuken een moderne uitstraling en combineert verrassend goed met vrijwel iedere andere kleur. Kenmerkend voor deze nieuwe lijn zijn de glazen fronten van de ovens en afzuigkappen en de matzwarte design details. De glazen fronten hebben een stijlvolle uitstraling en passen in zowel een gezellige landelijke keuken als een strakke en moderne keuken. Alle details zijn mooi uitgelijnd en op elkaar afgestemd, van bedieningsknoppen tot handgrepen. De apparaten passen qua kleur en design niet alleen goed bij elkaar, maar combineren ook perfect met het matzwarte assortiment van Pelgrim vanwege de matzwarte design details.

Mooi én functioneel

Bij de ontwikkeling van de antraciet lijn is niet alleen gekeken naar het design, want Pelgrim apparaten staan ook bekend om het schoonmaak-, onderhouds- en bedieningsgemak.
“In feite moet je de apparaten kunnen gebruiken op een intuïtieve manier zonder handleiding te hoeven lezen”, vindt Pelgrim productmanager Evelyn. “Dit geldt voor zowel de technische kant van de apparaten, maar ook voor het design en het schoonmaakgemak. Pelgrim maakt het graag mooi én makkelijk. Ik ben dan ook weer heel trots op deze nieuwe serie, waarmee we uniek zijn in de markt. Een kroon op ons werk”. 

Het assortiment
Binnen de antraciet lijn zijn momenteel de volgende apparaten verkrijgbaar:

  • Multifunctionele oven met nismaat 60 cm
  • Multifunctionele oven met magnetronfunctie nismaat 45 cm
  • Combi-stoomoven met magnetronfunctie (3-in-1 oven) nismaat 45 cm
  • Diagonale schouwkap van glas 80 cm breed

De komende tijd wordt het assortiment verder uitgebreid.