Multistalling

Een scootmobiel is voor steeds meer mensen een onmisbaar vervoermiddel. Maar zo handig als hij is, zo lastig kan het zijn om een scootmobiel op een droge en veilige plek te plaatsen. Niet iedere woning biedt immers voldoende mogelijkheden om de scootmobiel binnen te plaatsen. De Multistalling van MCS kan in zo’n geval uitkomst bieden. De Multistalling is een veilig afsluitbare berging speciaal voor scootmobielen. Het ontwerp is erop gericht om een scootmobiel veilig en eenvoudig in de berging te plaatsen, en er natuurlijk ook weer uit te halen. En dat terwijl de Multistalling zeer compact is waardoor hij overal eenvoudig te plaatsen is.

Eenvoud als uitgangspunt voor gemak

Bij het ontwerpen van de Multistalling was het uitganspunt dat de Multistalling door iedereen eenvoudig te gebruiken moet zijn. Het resultaat is een eenvoudige berging die zich laat bedienen door een 1-knops afstandsbediening. U opent hiermee de Multistalling waarna een oprijplaat naar buiten komt. Hier plaats u uw scootmobiel op waarna u van uw scootmobiel stapt en met een simpele druk op de knop gaat uw scootmobiel op de plaat de Multistalling in. Vervolgens sluit u de Multistalling en staat uw scootmobiel veilig en droog in de berging.

Omdat er steeds meer scootmobielen komen en deze op allerlei niet gewenste plekken op de galerijen en in halletjes staan waardoor bij evacuaties problemen ontstaan  hebben wij  de Bram (Brandwerende Multistalling )ontwikkeld , deze Bram wordt binnen geplaatst en kan door zijn geringe afmeting vaak op de galerij onder een trap of in een halletje geplaatst worden. Lees hier meer over de BraM

Compact en snel geplaatst

De afmetingen van zowel de BraM als de Multistalling maken het mogelijk om hem op vele plekken te plaatsen. Door de beperkte breedte kan de Multistalling zelfs door een deur van normale afmetingen. De Multistalling wordt kant en klaar geleverd waardoor het plaatsen snel en eenvoudig door ons wordt verzorgd.

DAAROM KIES JE MCS

Multistalling - inspiratie

JOUW WENSEN BESPREKEN MET DE EXPERT?

De Multistalling en BraM van MCS Comfort zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Als u wilt weten of de Multistalling of BraM ook in uw situatie past, neem dan eens contact op met één van onze adviseurs. Ze maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met u de mogelijkheden te bespreken en u de voordelen van de Multistalling of BraM in uw situatie toe te lichten.

ONZE REFERENTIES