MCS Comfort Keukens en Sanitair

Al meer dan twee decennia is MCS Keukens en Sanitair het adres voor keukens en sanitair die voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. We ontzorgen onze klanten graag aan de hand van ons totaalconcept waarbij we werkelijk alles voor uw nieuwe badkamer of sanitair verzorgen. Dus niet alleen een nieuwe keuken maar ook alle apparatuur, tegelwerk én een bijpassende vloer.

DAAROM KIES JE MCS

Duidelijkheid en heldere communicatie

Een nieuwe keuken of badkamer is geen dagelijkse aankoop. Er moet over veel zaken worden nagedacht en er moeten veel beslissingen worden genomen. We helpen hier u graag mee. Onze ervaren adviseurs en vakmannen kennen de ‘valkuilen’ en zorgen er graag voor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken of  badkamer. Tijdens het gehele aankoop- en aanlegproces heeft u één aanspreekpunt bij MCS Keukens en Sanitair. Dat is wel zo duidelijk! U merkt het, MCS Keukens en Sanitair ontzorgt u van sloop naar koken en van sloop naar baden.

Over ons - inspiratie

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag, Je zit dan ook vol met ideeën hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur erin moet komen. Maar hoe weet je of jouw ideeën ook werkelijkheid kunnen worden? Praat eens met één van de keukenexperts van MCS Keuken & Sanitair. Zij weten wat de (technische) mogelijkheden zijn, geven nuttige tips en helpen je kiezen uit het brede assortiment inbouwapparatuur. Een nieuwe keuken begint met een gesprek met een keukenexpert van MCS Keukens & Sanitair. Maak een afspraak via de button hieronder.

ONZE REFERENTIES