Pelgrim: Het nieuwe XL koken

Het nieuwe XL koken

Koken wordt groots genieten met het nieuwe XL fornuis van Pelgrim. Het unieke fornuis is, vanwege de grote inductiekookplaat van 90 cm en een oven met een inhoud van 98 liter,
de grootste in de markt. Perfect geschikt voor echte kookliefhebbers. Ervaar de uitgebreide mogelijkheden, het gebruiksgemak en het design van het inductiefornuis van Pelgrim.

XL mogelijkheden

De inductiekookplaat bestaat uit FlexZones, waarmee je gemakkelijk 6 zones kunt koppelen tot 3 grote verticale kookzones voor extra kookruimte. Je kunt kiezen uit 10 standen per kookzone, waardoor je zelfs kunt wokken op inductie. De grote ovale pannen en de XL grill- en Teppanyakiplaten passen met gemak op het fornuis en zorgen voor extra kookmogelijkheden. Je hoeft geen moment meer te twijfelen of er een uitgebreide, smaakvolle maaltijd bereid kan worden.

Gebruiksgemak

De kookplaat is snel opgewarmd, energiezuinig en in een handomdraai weer schoon. De oven heeft de snelste voorverwarmtijd ooit; hij is binnen 6 minuten opgewarmd naar 180 graden. Ook de oven is gemakkelijk schoon te maken dankzij het stoomschoonprogramma. De ovendeur wordt niet warm en is dus veilig voor nieuwsgierige neuzen en vingers.  

Grenzeloos groots
Iedereen kan genieten van het nieuwe XL koken! Het fornuis is gebruiksvriendelijk, efficiënt en in hoogte verstelbaar. Het is verkrijgbaar in twee designkleuren. Ga je voor stoer matzwart of kies je voor stijlvol RVS? Kom langs in onze winkel voor deze echte smaakmaker met grenzeloos grootse kookmogelijkheden.