Een verfrissende douche of lekker languit in je bad. MCS Keukens en Sanitair maakt het mogelijk. Samen met u maken we uw droom-badkamer werkelijkheid. Maar ook als het gaat om het ‘kleinste kamertje’ bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom tonen we u graag de vele mogelijkheden die er zijn op sanitair-gebied. Er valt steeds meer te kiezen als het gaat om design, materialen, kleuren en comfort.

We helpen u graag om het maximale uit uw beschikbare ruimte maar ook uit uw budget te halen. Met behulp van ons ontwerpprogramma tonen we u een duidelijk beeld hoe uw nieuwe badkamer of toilet er uit komt te zien. MCS Keukens en Sanitair is dealer van bekende merken. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat alles snel en vlekkeloos verloopt zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe badkamer of toilet.

DAAROM KIES JE MCS

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Lekker lang in bad of juist een verfrissende douche. Waar u ook voor kiest, de specialisten van MCS Keuken & Sanitair helpen u graag bij het ontwerpen en samenstellen van uw ideale badkamer. We kijken samen naar de bestaande situatie en maken op basis hiervan een voorstel dat realiseerbaar is en helemaal voldoet aan uw wensen. Onze specialisten helpen u bij het maken van keuzes uit het grote aanbod sanitair en bekijken samen met u hoe uw droombadkamer snel en goed geïnstalleerd kan worden. Ervaar onze expertise tijdens een vrijblijvende afspraak

ONZE REFERENTIES