Comfortabel gemak van uw
aangepaste badkamer en toilet

Zeker als het gaat om sanitair zijn de wensen van mindervaliden zeer specifiek. De beschikbare ruimte moet optimaal worden benut zodat al het aanwezige sanitair goed bereikbaar is en op een veilige wijze kan worden gebruikt. Maar u wilt niet alleen maar functioneel sanitair, u wilt ook een badkamer of toilet dat er gewoon goed uitziet. Bij MCS Keukens en Sanitair weten we wat de markt te bieden heeft en kunnen we u op basis van onze jarenlange ervaring uitstekend adviseren hoe u de badkamer of het toilet toilet van uw dromen realiseert. Geen uitdaging is ons te groot. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

MCS Keukens en Sanitair is dealer van Closomat , Grohe, Geberit, Villeroy & Boch, Sphinx, Pressalite, Novellini, Profilo Smart, etc.

Dat betekent vertrouwde kwaliteit. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer of toilet snel en vakkundig wordt gerealiseerd.

DAAROM KIES JE MCS

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Lekker lang in bad of juist een verfrissende douche. Waar u ook voor kiest, de specialisten van MCS Keuken & Sanitair helpen u graag bij het ontwerpen en samenstellen van uw ideale badkamer. We kijken samen naar de bestaande situatie en maken op basis hiervan een voorstel dat realiseerbaar is en helemaal voldoet aan uw wensen. Onze specialisten helpen u bij het maken van keuzes uit het grote aanbod sanitair en bekijken samen met u hoe uw droombadkamer snel en goed geïnstalleerd kan worden. Ervaar onze expertise tijdens een vrijblijvende afspraak

ONZE REFERENTIES