Antibacterieel sanitair voor
een veilige leefomgeving

Contactvlakken in zorginstellingen zijn een belangrijke ‘broedplaats’ voor schadelijke bacteriën, waaronder MRSA, E-Coli, Salmonella en Clostridium difficile. Het intensieve gebruik van bijvoorbeeld deurklinken en handgrepen in combinatie met een vaak relatief warme omgeving is een ideale voedingsbodem voor ongewenste bacteriën. Om de verspreiding hiervan te verminderen, biedt MCS Keuken & Comfort de zogenaamde ingebouwde Microban antibacteriële bescherming in een ruime selectie van haar sanitair assortiment aan.

Microban is opgenomen in de polymeerstructuur van het nylon in het fabricageproces en vermindert het risico van bacteriële contaminatie, vooral in moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat de anti-bacteriële bescherming volledig is geïntegreerd in het product zal het nooit slijten en blijft het actief voor de levensduur van het product.

DAAROM KIES JE MCS

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Lekker lang in bad of juist een verfrissende douche. Waar u ook voor kiest, de specialisten van MCS Keuken & Sanitair helpen u graag bij het ontwerpen en samenstellen van uw ideale badkamer. We kijken samen naar de bestaande situatie en maken op basis hiervan een voorstel dat realiseerbaar is en helemaal voldoet aan uw wensen. Onze specialisten helpen u bij het maken van keuzes uit het grote aanbod sanitair en bekijken samen met u hoe uw droombadkamer snel en goed geïnstalleerd kan worden. Ervaar onze expertise tijdens een vrijblijvende afspraak

ONZE REFERENTIES