Vari-step:
de dorpel die geen obstakel vormt 

Veel traditionele dorpels en drempels vormen een onaangenaam obstakel voor een rollator, rolstoel of verrijdbaar bed. Het is een ergernis voor verplegend personeel en senioren. Deze ergernis kan eenvoudig worden verholpen met de Vari-Stepp flexibele dorpels.

Vari-Stepp dorpels zien er van een afstand hetzelfde uit als een hardstenen dorpel. Ze zijn echter gemaakt van flexibel kunststof waardoor de dorpel kan inveren tot het niveau van de vloer. Hierdoor kan er zonder weerstand en onaangename hobbels van de ene ruimte naar de andere ruimte gereden worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om zogenaamde overzetdorpels te plaatsen. Overzetdorpels worden over bestaande dorpels geplaatst zodat de overgang van de ene naar de nadere ruimte soepel verloopt. Daarnaast biedt MCS Keukens & Sanitair diverse drempelhulpen in verschillende hoogten en afmetingen aan. 

DAAROM KIES JE MCS

Drempelhulpen - inspiratie

BESPREEK JOUW WENSEN MET EEN VAN ONZE EXPERTS

Een nieuwe keuken koop je niet iedere dag, Je zit dan ook vol met ideeën hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien en welke apparatuur erin moet komen. Maar hoe weet je of jouw ideeën ook werkelijkheid kunnen worden? Praat eens met één van de keukenexperts van MCS Keuken & Sanitair. Zij weten wat de (technische) mogelijkheden zijn, geven nuttige tips en helpen je kiezen uit het brede assortiment inbouwapparatuur. Een nieuwe keuken begint met een gesprek met een keukenexpert van MCS Keukens & Sanitair. Maak een afspraak via de button hieronder.

ONZE REFERENTIES